19, 04, 2019
Najnovije vesti

BIK – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i Finansije:

Bikovi, ovo je mesec koji će u vama stvoriti potrebu za takmičenjem, ali ne uzaludno, budući da ćete biti veoma uspešni u tome. Savršeno je vreme da organizujete svaki svoj poslovni korak, te da izgladite sve probleme sa kolegama, budući da je odličan period za to. Nailazićete samo na pozitivne komentare i kritike. Informacije do kojih ćete dolaziti pomoći će vam u tome da sve radite baš onako kako je potrebno, a tako ćete biti i veoma produktivni. ovo je definitivno mesec Bikova kada su poslovni uspesi u pitanju, pa bi trebalo samo da se potrudite i date svoj maksimum, isplatiće se.

Ljubav:

Period koji je pred vama zahteva da budete u savršenom balansu, kako ne bi došlo do problema u vezi. Dosta ćete stvari, komentare i uopšte sve što se dešava oko vas shvatati lično, zbog čega je moguće da ćete naići do nesuglasica sa partnerom. Čak će vas i najmanje stvari izluđivati, što će se svakako odraziti na vaš odnos u vezi. Povedite računa o tome da uspostavite normalnu i stabilnu komunikaciju sa partnerom, kako biste mogli da prevaziđete sve nesuglasice.

Izmenite svoju rutinu u svemu, načinu poslovanja, hobija, obavljanja svakodnevnih obaveza, što će vam veoma prijati i bićete zadovoljniji, a to će svakako biti dobro za vaš odnos sa partnerom. Dok zauzeti imaju nekih problema, slobodni Bikovi ne žele da predaju srce bilo kome. Baš zbog toga, ovo će biti mesec pun druženja, zanimljviih poznanstava i neobaveznog flerta.

Zdravlje:

Vreme je da poslušate svoju intuiciju, te da se njome povodete, jer će vas dovesti do onoga što zaista želite i za šta se dugo borite. Poslušajte i potrebe svog tela, vežbe i dijeta bi dobro došli, kao i nešto više sna.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.