19, 04, 2019
Najnovije vesti

BLIZANCI – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i finansije:

Oktobar je mesec kada će svi oni koji se bave odnosima sa javnošću i prodajom imati veoma velike uspehe, pa se potrudite da iskoristite period koji je pred nama. Ono što vam može predstojati tokom oktobra jesu mnogobrojni poslovni putevi, u okviru ili van zemlje, što će vam svakako prijati, a i stvorićete značajna poznanstva i prijateljstva koja vam mogu dosta značiti.

Blizanci koji trenutno nisu zaposleni, imaju velike mogućnosti da se to promeni, a uz to bi trebalo da prihvatite ono što vam se nudi, pa čak i neke sezonske poslove, jer se nikada ne zna kakva prilika tu može naići. Stvaranje dobrih kontakata uvek je bilo nešto što mnogo vredi.

Ljubav:

Iako je u vašoj vezi sve u najboljem redu, ono što je potrebno da stvorite i uspostavite jesu određene granice. Koliko god da ste prisni sa svojim partnerom i da imate međusobno slobode, neke stvari moraju da se znaju i da se poštuju, za čim ćete i sami imati potrebu. Biće vam veoma bitno da vaš partner zna šta volite, a šta ne, te da to i poštuje, kako ne bi dolazilo do nepotrebnih rasprava.

Sve osim ovoga savrđeno funkcioniše kod vas, posebno kada je u pitanju vaša seksualna energija, pa će ovo biti jedan veoma zanimljiv mesec za vas. Tu su i nove veze za sve slobodne Blizance, pa je vrlo moguće da ćete jedno lepo poznanstvo pretvoriti u nešto više i kvalitetnije.

Zdravlje:

Blizancima je bitno da ovog meseca ne popuste mnogo pred emocionalnim teretom, budući da će ga biti. Vodite računa o svom zdravlju i poslušajte sve znakove koje vam organizam šalje, kako ne biste stvorili veće zdravstvene probleme.Uz sve to, pratite svoje snove i ne zaboravljajte nikada na njih.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.