19, 04, 2019
Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! STANIJA: IPAK SAM JA PREKUCALA OVE IGRICE! STARLETA PODELILA SVOJ STAV O SEK*U PRED KAMERAMA! (FOTO, DETALJI)

Stanija otkriva!

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević otkrila je da već ima tri simpatije u „Zadruzi 2“, ali je priznala da seks u rijalitiju neće imati minimum tri meseca.

PROVOKATIVA PONUDA! OTKRIVAMO KO JE RIJALITI ZAVODNIK I S KIM TREBA DA IMA SE*S! (FOTO, DETALJI)

Starleta, poučena prethodnim iskustvima i ljubavima u šouu ovakvog tipa, iznela je svoj stav o vođenju ljubavi pred kamerama. Stanije je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem rekla da već ima nekoliko udvarača i priznala koji joj se muškarci sviđaju.

POČELO SNIMANJE NOVE SEZONE ZVEZDE GRANDA! POGLEDAJTE OVE PROMENE! (FOTO, DETALJI)

– Dosta vremena provodim sa Vladimirom Tomovićem. On je inteligentan, duhovit i našao je svoj način da mi se približi. Za iskrenost ima plus kod mene. Ali družim se sa mnogim muškarcima u kući i ima dosta tenzije među njima, jer svaki čeka da mu ja aplaudiram, takmiče se. Već se stvaraju emocije i varnice, ali ne mogu da kažem s kim. Mogu samo da otkrijem da su mi tri muškarca simpatična – Vlada, Bojan i Lazar – otkrila je Stanija i dodala da pored nje druge devojke nemaju šanse.

POTPUNO OPUŠTENO I BEZ OBEZBEĐENJA! CECA SE PROVOZALA GRADSKIM PREVOZOM! (VIDEO, DETALJI)

– Neke devojke su na stend-baju jer kad muškarci vide da kod mene nema prolaza, pripremaju teren da idu od jedne do druge. U tri dana sam imala takve situacije. Nije mi nimalo lako, ali seksa nema prvih mesec-dva, sad niko nema šanse. Tek posle trećeg, četvrtog meseca to može da bude. Ipak sam ja prekucala ove igrice, izgrađena sam kao ličnost. Onaj ko mi se približi drugarski ima šanse. Oko mene treba da se trudi. Ali neki muškarci kada vide da treba da pokažu više nego dobro telo, tada krenu da ginu, dok drugi čekaju bolju priliku – rekla je Stanija.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.