19, 04, 2019
Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! SVI ZNATE ČUVENI HIT „KRALJ KOKAINA“, EVO KAKO JE NASTALA I ŠTA SE KRIJE IZA NJE!

Hit koji je obeležio 90-e, napisao je Srđan Čolić (Moby Dick)

Mobi Dik

Srđan je čuvenu pesmu napisao kada ga je nakon višegodišnje veze ostavila devojka zbog najvećeg crnogorskog narko-dilera. Njegovu devojku u spotu igrala je sada već čuvena glumica Vjera Mujović.

Kada je spot prvi put prikazan na televiziji, istog trenutka je zabranjen. Prikazan je na Trećem kanalu i na pola je prekinut, kako je tada navedeno, zbog scena „drogiranja i ubijanja“.

Pesma je trebalo da bude himna protiv mafijaša i narkodilera, međutim ona je njima postala omiljena i često su je naručivali sa izmenjenim tekstom, umesto „Rodićeš mu…“, pevali su „Rodićeš mi sina, kralja kokaina i rodićeš mi decu belu kao sneg!“. Iako Srđan nije iz tog sveta, doživeo je da ga upravo kriminalci najviše grle, podržavaju i svojataju.

Tako je jednom pre nastupa u Kragujevcu, Srđan stajao za šankom i pio kiselu vodu (jer ne pije alkohol), kada mu je prišao čovek, zagrlio ga i rekao: „Znaš li da si ti meni dužan za autorska prava?“

Srđan se okrenuo, pogledao čoveka i pitao: „Ko si ti?“

Ovaj mu je odgovorio: „Ja sam kralj kokaina!“

Srđan nije poznavao čoveka, pa je nastavio kroz osmeh: „Ne, ja sam kralj kokaina!“

Žestoki momak mu je odgovorio: „Ne, brate, nisi uopšte informisan, ja sam kralj kokaina!“

Pevač ga je pitao šta će da pije, ovaj je naručio viski, te je Srđan nastavio da se šali i rekao: „Dajte gospodinu lažnom kralju kokaina dupli viski od pravog kralja kokaina! I meni jedan viski, da ga ispoštujem!“

UDARAO GA PO OBRAZU PA MU RAZBIO DVA JAJETA O GLAVU I NATERAO GA DA IH POJEDE! POGLEDAJTE OVAJ HAOS! (VIDEO)

Čovek se nasmejao, zagrlio ga i rekao: „Ti si moj brat!“.

Pružio je ruku i predstavio se: „Ja sam Boris Petkov“, prenosi Fejsbuk stranica „Legende devedesetih“.

U javnosti je ime Borisa Petkova počelo češće da se pominje od 15. februara 1985. godine, posle ubistva Ranka Rubežića, za koje su osumnjičeni on i još trojica njegovih prijatelja – Bojan Petrović, Dragan Vujisić Vuja i Dragan Popović Dadilja.

Petkov je posle toga otišao u Čehoslovačku, koja u to vreme nije bila član Interpola, ali je na osnovu međudržavnog sporazuma uhapšen i izručen Jugoslaviji, gde je prvo osuđen na pet, pa na sedam godina zatvora. Krivicu za ubistvo Rubežića nikada nije priznao, a iz „Zabele“, u kojoj je izdržavao kaznu i planirao bekstvo, uspeo je da umakne posle dve godine.

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.