19, 04, 2019
Najnovije vesti

JARAC – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Finansije:

Ukoliko su nove tehnologije u prirodi vašeg posla, moraćete da ispratite promene i budete u toku sa dešavanjima. Ukoliko ih u najvećoj meri uključite u svoje poslovanje, to vam može doneti samo dobro. Generalno, ništa posebno se neće promeniti ovog meseca, a ukoliko ste do sada uspešno poslovali, takva situacija će se i nastaviti. Nekako ćete uvek biti u centru pažnje zbog svog rada, a osim toga, ovo je i dobar period kada su finansije u pitanju.

Ljubav:

Ovog meseca će odnos sa porodicom vama biti na prvom mestu, naročito ukoliko i sami imate partnera i decu. Vaša potreba da ponovo budete mladi i detinjasti zapravo uopšte nije loša jer će vas to dodatno zbližiti sa njima. Takođe, biće vam jako važno da osećate da vaš odnos raste i razvija se i nećete biti zadovoljni ako uz svog partnera ne vidite budućnost i ukoliko vam se čini da “tapkate” u mestu. Ipak, ako pokrenete razgovor o toj temi, sve se lako može promeniti i to nabolje. Vreme je za novu stranicu!

Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete na nekom putovanju, što privatnom što poslovnom, upoznati osobu koja će vam se jako dopasti i sa kojom ćete želeti da se upustite u flert, a možda i nešto više. Svakako, ovo je lep mesec za sve pripadnike ovog znaka.

Zdravlje:

Ovaj period, srećom, ne donosi mnogo trzavica. Dobro ćete se osećati, nećete imati previše obaveza koje vas umaraju pa je savet da se ovog meseca posvetite sebi i svom ličnom razvoju i napretku. Radite ono u čemu uživate i sa čim ćete biti srećni.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.