19, 04, 2019
Najnovije vesti

NEVEROVATNO! HILJADU KAMIONA OPREMA LUKSUZNI OBJEKAT ZADRUGE 2! (FOTO, DETALJI)

Iznenađenjima nema kraja..

Izgled Zadruge

U sklopu obeležja različitih istorijskih epoha u drugoj sezoni Zadruge, početak XX veka će obeležiti i ceo vozni park oldtajmera, čiji je od danas Željko Mitrović i vlasnik. Desetine vozila su danas pristigle u Mitrovićev Imaginarijum, a kako bi što autentičnije prikazali period sa početka XX veka, učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu voziće upravo oldtajmere.

OTKRIVAMO! KOJI HOLIVUDSKI GLUMCI KRIJU PITONE U GAĆAMA! (FOTO, DETALJI)

Oldtajmeri

MADONIN LJUBAVNI ŽIVOT! PROČITAJTE SVE ZANIMLJIVOSTI O KRALJICI POPA!

Ovo je samo deo orginalnog prikaza epohe, jer je na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem, Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radilo i oko 200 slikara,vajara i klesara iz Italije, Francuske ali i iz Velike Britanije.

Kako Mitrović navodi, ovo je samo jedan kontigent rekvizite iz perioda sa početka XX veka. Oko 1000 kamiona i šlepera skoro neprocenjive umetničke rekvizite stiže u Pinkove filmske studije u Šimanovcima gde se i gradi Kneževina u kojoj ce živeti skoro 50 Zadrugara.

Da podsetimo, Željko Mitrović projektom Zadruga 2, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka u bajkovitom Imaginarijumu, će pokušati da spoji i tri umetničke, arhitektonske i istorijske epohe – početak XVI , XX i XXI veka.

DIVA UŽIVA U JEDNOM OD NAJSKUPLJIH HOTELA U HONG KONGU! POGLEDAJTE SAMO KOLIKO TO KOŠTA! (FOTO, DETALJI)

Oldtajmeri

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.