19, 04, 2019
Najnovije vesti

OVE NAŠE ZVEZDE SU OSTALE TRUDNE PRE 18. POSTALE MAJKE PRE PUNOLETSTVA! (FOTO, DETALJI)

Naše poznate pevačice poznate su po burnom ljubavnom životu, neke od njih su čak zatrudnele pre punoletstva..

Goca Božinovska

Predstavljamo vam pevačice koje su postale majke pre punoletstva.

Goca Božinovska bila je srednjoškolka kada je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem. Goca je rodila ćerkicu Jelenu, ali ljubav pevačice i Radeta nije potrajala. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.

EKSKLUZIVNO! SVI ZNATE ČUVENI HIT „KRALJ KOKAINA“, EVO KAKO JE NASTALA I ŠTA SE KRIJE IZA NJE!

Ana Bekuta sina Igora je rodila kao tinejdžerka.

„Užasno sam se plašila, naročito u trudnoći, ali sam ujedno znala da će taj strah proći. Moje prve izlaske zamenilo je menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu“, rekla je Ana jednom prilikom. Zbog nemogućnosti da sama odgaja dete dala sina u Dom za nezbrinutu decu. Bila je to najstrašnija epizoda u njenom životu, a maleni Igor u domu je proveo godinu dana, posle čega ga je majka ponovo uzela sebi, odnosno ostavila ga je na čuvanje svojoj porodici dok je ona išla da peva.

EVO KAKO SU IZGLEDALA PREPUCAVANJA IZMEĐU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I LEPOMIRA BAKIĆA! (VIDEO)

Ana Bekuta

Zorica Marković je sina Igora rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao. Posle razvoda, Dejan je pripao ocu, a pevačica je pobegla iz rodnog sela.

SRPSKI MILIONER NAPRAVIO NA JAMAJCI GLAMUROZNU SVADBU! (FOTO, DETALJI)

Zorica Marković

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

STARLETA ULAZI U RIJALITI ZA 100 HILJADA EVRA, PORED HONORARA IMA JEDAN BIZARAN USLOV! (DETALJI)

Stoja

„Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred“, rekla je Stoja.

Tina Ivanović je zatrudnela kao maloletnica, ekspresno se udala za oca svoje bebe i sina Danijela rodila sa samo 17 godina. Brak je kratko potrajao i nekoliko meseci posle porođaja ona je napustila i supruga i dete.

Tina Ivanović

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.