19, 04, 2019
Najnovije vesti

RAK – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i finansije:

Emotivni život će vam pomoći da budete opušteniji, jer posao donosi mnogo obaveza i stvari kojima ćete morati da “vladate”, kako biste ostvarili sve ciljeve koje imate na umu. naporan mesec vas čeka kada je količina, kao i težina posla u pitanju, a to svakako vodi i velikim uspesima. No, doći ćete do momenta kada ćete morati da donesete i jednu veliku odluku, pa bi trebalo da sednete i razmislite dobro, sagledate sve činjenice koje imate pred sobom i tek onda donesete konačnu odluku.

Ljubav:

Mnogo toga zanimljivog očekuje na ljubavnom polju većinu pripadnika ovog znaka tokom perioda koji dolazi. Ukoliko ste neko kraće vreme u vezi ili imate prijatelja “sa povlasticama” trebalo bi da se zapitate da li možda on hoće nešto više nego neobaveznu vezu koja vama trenutno odgovara. Osećaćete se veoma energično i poletno, a to će upravo uticati na to da želite samo kraća druženja, na šta najviše utiče vaš pojačani seksualni apetit. No, ovo će najviše odgovarati onima koji su u dužim vezama, jer ćete se još više zbližiti sa svojim partnerom. Ni slobodni Rakovi nemaju drugačije namere, pa će za njih oktobar biti mesec zabave, druženja uz dosta flerta i neobaveznih susreta. Neće vam biti potrebna “duboka” ljubav, već samo osećaj zaljubljenosti koji će uticati na to da imate dovoljno energije za sve šta radite.

Zdravlje:

Mnogo posla utiče na to da nemate vremena za svoju porodicu i prijatelja, što biste svakako trebali da izmenite. Vreme provedeno uz bliske osobe učiniće da se osećate bolje, te će vam dati i više energije da svaki problem na koji naiđete bolje i brže rešite. Povedite računa o zdravlju i polako planirajte neki kraći odmor, verovatno će vam trebati nakon napornog perioda koji nadolazi.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.