19, 04, 2019
Najnovije vesti

ŠKORPIJA – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i finansije:

Škorpije će ovog meseca biti naročito zainteresovani za ostvarivanje prisnih, prijateljskih odnosa sa kolegama na poslu. Samo napred. Takvi odnosi neće biti samo zabavni, već mogu biti i vrlo korisni. Ovo je generalno dobar period za posao, naročito ukoliko se bavite poslom koji utiče na veći broj ljudi ili celu društvenu zajednicu, kao što su recimo brojna humanitarna zanimanja. Bićete vrlo efikasni u komuniciranju. Ne plašite se da budete inovativni, proaktivni i da se opasno “bacite” na konkurenciju.

Ljubav:

Za Škorpije koje su u vezi, ovo će biti sjajan period da se dodatno zbliže sa partnerom i to na nekom romantičnom putovanju, daleko od svih. To će biti savršeni način da se posvetite jedno drugom i ojačate svoju vezu za koju, čini se, kao da niste imali dovoljno vremena u poslednje vreme i koju ste olako shvatali. Vaša mašta ovog meseca zaista može svašta, a to će se odraziti naročito na vaš seksualni život. Definitivno ćete razbiti monotoniju, a način na koji ćete to uraditi, odaberite u skladu sa svojim željama, osećanjima i ličnostima, na kraju krajeva. U ovom periodu bi zaista trebalo da se opustite i zaboravite na sve probleme. Sada ste tu samo vaš partner i vi.

Ukoliko ste slobodni, shvatite da ne može sve da bude savršeno i da vaš partner ne mora biti savršen. Prestanite da se opterećujete detaljima. Baš te sitne nepravilnosti i “mane” mogu biti vrlo intrigantne i seksi, zar ne?

Zdravlje:

Bićete jako impulsivni ovog meseca, te ako vam nešto znači, vodite računa o svojim naglim reakcijama. Osim toga, može se desiti da ćete biti vrlo pristrasni i opsesivni, pa je bolje da ne donosite velike i važne odluke ovog meseca. Biće vam potreban odmor od svega i svih, želećete da pobegnete daleko, da se izolujete i posvetite se samo sebi i svojim osećanjima.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.