19, 04, 2019
Najnovije vesti

ŠTA LI SE SPREMA? ZAŠTO BAŠ U OVO VREME POČINJE ZADRUGA 2? (DETALJI)

Šou počinje večeras! Sve najnovije vesti čitajte na portalu PRVE.rs

Zadruga

Željko Mitrović najavljuje rijaliti kakav gledaoci još nisu videli na ovim prostorima i koji počinje večeras, u četvrtak 6. septembra, te se poslednje pripreme u kompleksu u Šimanovcima privode kraju. Dan pred početak takmičenja Šimanovce je nadletao i helikopter, koji je najavljen kao deo spektakla. Zasad se krije zbog čega će helikopter sleteti, ali kažu da za to postoji „veoma bitan razlog“.

STARLETA ULAZI U RIJALITI ZA 100 HILJADA EVRA, PORED HONORARA IMA JEDAN BIZARAN USLOV! (DETALJI)

Nakon što je završena izgradnja najlepše građevine u ovom delu Evrope, palate Milenije, Željko Mitrović otkrio je u kompleksu „Zadruge“ statuu čuvenog firentinskog bankara i mecene, Kozima Medičija.

OVE NAŠE ZVEZDE SU OSTALE TRUDNE PRE 18. POSTALE MAJKE PRE PUNOLETSTVA! (FOTO, DETALJI)

Na samom projektu bilo je angažovano više od hiljadu i po ljudi, koju su izgradnju „Zadruge“ završili u rekordnom roku, ali iako su svi mislili da dugo očekivani rijaliti počinje večeras u 21 čas, ta satnica je pomerena!

ZATRESLA CEO BALKAN! JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA IZJAVOM! (FOTO, DETALJI)

U programskoj šemi navedeno je da „Zadruga Useljenje“ startuje u 20.54, a zašto je određen baš ovaj neobičan termin – nije nam poznato. Naravno, poznavajući Željka Mitrovića veoma je moguće da je u pitanju neka simbolika ili smicalica produkcijskog tima.

Zadruga program

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.