19, 04, 2019
Najnovije vesti

STARLETA ULAZI U RIJALITI ZA 100 HILJADA EVRA, PORED HONORARA IMA JEDAN BIZARAN USLOV! (DETALJI)

Neverovatno!

Stanija Dobrojević

Stanija je posle višenedeljnog ubeđivanja produkcije Pink pristala da postane stanovnik luksuznog kompleksa u Šimanovcima, a svoj honorar naplatila je tričavih 100.000 evra.

SRPSKI MILIONER NAPRAVIO NA JAMAJCI GLAMUROZNU SVADBU! (FOTO, DETALJI)

Pored toga, Stanija je imala samo jedan uslov, da produkcija u takmičenje ne uvede njenu suparnicu Soraju Vučelić i Kristijana Golubovića, sa kojima je godinama u otvorenom sukobu.

– Stanija je posle „Farme 6“, u kojoj je pobedila i zavela Kristijana Golubovića, a potom i manekena Filipa Panajotovića, odlučila da nikada više neće ući u neki sličan TV format, međutim, na nagovor Željka Mitrovića ipak je odlučila da ponovo okuša sreću i pokaže javnosti svoje zanosne obline. Zasad se njen ulazak drži u strogoj tajnosti, i to će biti pravo iznenađenje za mnoge učesnike, posebno muške, koji neće moći da odole njenoj guzi – rekao je anonimni izvor blizak produkciji.

Stanija Dobrojević

Inače, Stanijina najveća noćna mora može da bude upravo Kristijan Golubović, koji trenutno služi zatvorsku kaznu, ali postoji mogućnost da bude pušten tokom trajanja „Zadruge“. Naime, starleta je po završetku „Farme“ morala svoju nagradu da podeli s njim, jer je takav bio dogovor, ali je ubrzo posle toga počela međusobna javna pljuvačina.

VEĆ DEVET GODINA SU U VEZI, A JOŠ NISU OTIŠLI PRED MATIČARA! OTKRIVAMO ZBOG ČEGA! (DETALJI)

– Stanija je loš čovek, ali neću reći da je ku*va ili dro*a. Ona je meni ostala dužna 10.000 evra. Ta bi sve uradila za pare – rekao je Kristijan 2016. za Staniju.

LJUBAV IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DEVOJKA BUBE KORELIJA! (FOTO, DETALJI)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.