19, 04, 2019
Najnovije vesti

STRELAC – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i finansije:

Kada je reč o poslu, biće vam važno da budete sistematični, tačni i dobro organizovani. Bićete brzi, ali precizni i ovaj period je zaista dobar bez obzira na to čime se bavite. Čak se i studentima smeši sreća! Budite strpljivi, koncentrisani i uspeh će doći, samo ne odustajte. Znate koliko možete i držite se svojih standarda.

Ljubav:

Zauzete Strelce očekuje seksi i strestveni mesec! Bićete raspoloženi za ljubav i prosto ćete zračiti nekom toplinom. Koliko god da ste sa partnerom, u ovom periodu će vam najvažnija biti upravo ta “fizička” ljubav. Stalo vam je do dobrog seksa i potrudićete se da uradite sve što je u vašoj moći da taj aspekt veze što više osvežite i učinite zanimljivim. Budite sigurni da partner neće moći da vam odoli! Ukoliko ste u braku, možda vas očekuje proširenje porodice. O da, beba može biti tik iza ugla! Nemojte se plašiti, prosto ćete imati potrebu za tim. Ako pak već imate decu, osećaćete da im je potrebno više vaše pažnje i ljubavi.

Čak i ako ste slobodni, neće vam biti dosadno. I kod vas važi već pomenuto ljubavno raspoloženje, a ako se angažujete po tom pitanju, vaš status veze se lako može promeniti. Izlazite, družite se, a ako vam prijatelji predlažu nekog, razmislite dvaput i nemojte da odbijate “na prvu loptu”. Osim toga, možda ćete zanimljivu osobu upoznati i putem društvenih mreža.

Zdravlje:

Bićete jako druželjubivi i neće vas držati mesto. To što vam i na ljubavnom i na poslovnom i na finansijskom planu cvetaju ruže biće vam dovoljna motivacija da budete srećni, da i dalje radite i trudite se i da prosto blistate. Nemojte se iznenaditi ako vam neko kaže da izgledate drugačije ili da ste se preporodili!

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.