19, 04, 2019
Najnovije vesti

SVAKI OPASAN MOMAK IMAO JE SVOJ NADIMAK! KAKO JE ZELJKO RAŽNTAVOVIĆ DOBIO NADIMAK? (DETALJI)

Nekada , najpoznatiji par na Balkanu..

Ceca  i Željko Ražnatović

Svima je dobro poznato da je najveća ljubav Svetlane Cece Ražnatović bio upravo njen suprug Željko Ražnatović Arkan, ali malo ko zna kako je Željko dobio baš taj nadimak!

Svaki opasan momak imao je svoj nadimak, što je za njih bila vrlo bitna stva. Taj nadimak menja njihova imena i prezimena, a kriminolozi tvrde da iz njihovih nadimaka mogu da izvuku brojne zaključke pa čak svoja zapažanja opisuju u psihološki dosije te osobe.

SEKSI MACA! SPOT ILI PORNIĆ? PROCENITE SAMI! (VIDEO)

Svi znamo da su Željka Ražnatovića zvali Arkan, ali ono što je javnosti nepoznato jeste da u policijskim dokumentima Ražnatović stoji zabeležen kao Hibrid.

Većina takođe ne zna ni ko je zapravio bio Arkan. Malo vas bi pretpostavilo da je vođa Tigrova svoj nadaleko poznat nadimak dobio po glavnom junaku omiljenog crtanog stipa – čarobnjaku Arkanusu!

Ceca i Arkan

Jedna od najvećih zvezda naše estrade Svetlana Ceca Ražnatović sa 22 godine venčala se za Željka! Bila je to svadba veka o kojoj se pričalo na celom Balkanu!

Godinu dana kasnije par dobija sina Veljka, a nakon dve godine i ćerku Anastasiju.

EKSKLUZIVNO! KAKO JE KIJA UZVRATILA KARLEUŠI NA PROZIVKE! (VIDEO, DETALJI)

Samo dve godine kasnije, 15. januara 2000. godine Arkan je ubijen u atentatu. Pevačica ostaje udovica sa trogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom i povlači se iz javnog života na neko vreme.

Godinu dana posle strašnog gubitka skupila je snagu i vratila se na muzičku scenu sa albumom „Decenija“ i ne prestaje da niže hitove. Ne krije da je prošla izuzetno težak period nakon gubitka supruga ali se kao prava lavica borila! Spekulisalo se dosta o njenom ljubavnom životu, ali niko nikad nije uspeo da zameni njenog Željka koji je bio i ostao njena najveća ljubav.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.