19, 04, 2019
Najnovije vesti

VAGA – HOROSKOP ZA OKTOBAR

Posao i finansije:

S obzirom na to da je ovaj period dobar za komunikaciju i otvorene razgovore, isti slučaj važi i za posao, a ne samo za ljubav. Čak, Vage koje se bave poslom koji ima veze sa komunikacijama biće veoma uspešne. Nije vam problem da govorite, jako ste elokventni i sve će vam ići od ruke. Osim toga, svoju veštinu izražavanja možete iskoristiti i za samopromociju i oglase u kojima reklamirate svoj rad. Ovo je dobar period i da radite na sebi i razvijanju znanja i viština. Dobri ste u ubeđivanju i “diplomatskim” razgovorima.

Ljubav:

U prethodnom periodu su se po vašoj glavi motala brojna pitanja koja vi i dalje niste rešili. Ipak, u oktobru definitivno važi ono – sad ili nikad. Upravo u ovom periodu ćete imati prilike da napokon razgovarate sa partnerom o svemu što vas je mučilo prethodnih nedelja. Osećaćete da napokon imate snage da to što vam je na umu i usmeno izrazite. Bićete u stanju da konstruktivno razgovarate sa partnerom, bez potrebe da ga vređate i povređujete. Zato ovo i jeste period kada je dobro da razgovarate o budućnosti vaše veze i, generalno, u kom pravcu će se vaš odnos razvijati.

U suštini, ovo je jedan dinamičan period i sigurno vam neće biti dosadno, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Suština ovog perioda, kada je u pitanju ljubav, jeste komunikacija i otvoren razgovor o svemu. Ovo može unaprediti čak i vaš seksualni život.

Slobodne Vage će verovatno to i ostati i ovog meseca ukoliko ne pronađu nekoga ko će im zaista odgovarati. Vi jednostavno ne želite da trošite vreme na nešto što nema perspektivu. Zbog toga ćete možda nekome delovati hladno i neprijatno.

Zdravlje:

Moto za ovaj mesec za vas je – učini to odmah! Nemojte da čekate, zgrabite priliku! Bićete motivisani za sve, ali samo vodite računa o tome da dobro raspodelite svoje vreme i energiju. Osim toga, povedite računa i o tome da dovoljno vremena posvetite vama dragim ljudima, naročito ukoliko ste u poslednje vreme bili pomalo sebični. Prijaće vam. Izbegavajte ljude koji vam ne prijaju i koji u vama bude negativnu energiju.

PRVE.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.