19, 04, 2019
Najnovije vesti

VEĆ DEVET GODINA SU U VEZI, A JOŠ NISU OTIŠLI PRED MATIČARA! OTKRIVAMO ZBOG ČEGA! (DETALJI)

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević je već devet godina u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Iako su tokom veze dobili troje dece, Mirka i Vujadin još nisu otišli pred matičara, a u razgovoru za „Alo!“ lepa glumica nam je otkrila zbog čega.

UDARAO GA PO OBRAZU PA MU RAZBIO DVA JAJETA O GLAVU I NATERAO GA DA IH POJEDE! POGLEDAJTE OVAJ HAOS! (VIDEO)

Vujadin Savić sa decom

– Kada vidim kakvu organizaciju zahteva venčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što pre. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu – kaže lepa glumica za „Alo!“.

DEFINITIVNO NAJJAČI! POGLEDAJTE KO SVE OD FAMILIJE ĐOGANI TREBA DA UĐE U ZADRUGU 2! (FOTO, DETALJI)

Mirka Vasiljević

– Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahteva lep prostor – kaže glumica, koja je nedavno bila glavna zvezda na venčanju kod porodice Karić zbog svog seksi izgleda. Ipak, ona je najviše vremena provodila sa decom.

EKSKLUZIVNO! SVI ZNATE ČUVENI HIT „KRALJ KOKAINA“, EVO KAKO JE NASTALA I ŠTA SE KRIJE IZA NJE!

Vujadin Savić

– Navikla sam da vodim računa o njima. Evo, na svadbi mogu da igram, ali jedno oko mi uvek „šeta“ i prati gde su mi deca. Znam u koje sam ih boje obukla, pa tako uvek mogu da ih nađem. Čak sam morala da skinem štikle i obujem ravne cipele kako bi mi bilo lakše da trčim za njima – kaže supruga Vujadina Savića, koja je uprkos velikoj porodici ne zapostavlja karijeru.

Mirka Vasiljević

– Od jeseni se vraćam u „Akademiju 28“, gde ću raditi nove predstave. Andrej, najstariji sin, krenuo je u prvi razred, tako da ću morati da vidim koliko ću uspeti da uklopim njegove školske obaveze sa svojim – kaže na kraju glumica. Inače, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa NEČE BITI PRIKAZANA u komentaru.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.